Sleutelhangers relatiegeschenk geven

vog aanvraag

Een relatiegeschenk is een cadeautje die een bedrijf geeft aan hun klanten of partners om een relatie te creeën of te onderhouden. Deze cadeautjes zijn in ontzettend veel vormen te vinden. Een sleutelhanger is hiervoor een erg goede optie, omdat het klein en compact is en goed te gebruiken. Wanneer je sleutelhangers relatiegeschenk gaat geven is het natuurlijk extra leuk als daar iets aan zit wat bij jouw bedrijf past. Dit is mogelijk, zo zijn er sleutelhangers in bepaalde vormpjes en met bepaalde functies die aansluiten bij jouw bedrijf. Denk aan een flesopener, rolmaat of lampje. 

Sleutelhangers relatiegeschenk met jouw logo

Er zijn veel mogelijkheden wat betreft het maken van sleutelhangers met het logo van jouw bedrijf of organisatie erop. Je kan het heel simpel houden met een plastic ovalen sleutelhanger met de naam van jouw bedrijf erop. Je kan echter ook uitpakken en er iets van maken wat goed bij jouw bedrijf past en ook nog bruikbaar is als sleutelhanger. Naast standaard maten kun je je logo custom laten maken. Je kan sleutelhangers relatiegeschenk maken in de vorm van jouw logo. Deze sleutelhangers worden gemaakt van PVC. Door het in de vorm te maken van het logo van jouw bedrijf maak je de sleutelhanger extra uniek en zie je het logo erg duidelijk aan een sleutelbos hangen. 

Sleutelhanger die past bij jouw bedrijf

Naast jouw bedrijfsnaam die de sleutelhangers relatiegeschenk uniek maakt is het leuk iets toe te voegen wat bij het bedrijf past en zelfs ook nog nut kan hebben. Zo zijn er veel verschillende vormpjes te krijgen, waarvan er misschien wel iets bij zit wat bij jouw bedrijf past. Een leuk voorbeeld hiervan is een sleutelhanger die ook als flesopener dient. Als je werkt bij een bedrijf die bier produceert of desnoods een café die klanten wil trekken is dit erg leuk om dit soort sleutelhangers als relatiegeschenk te geven. Deze flesopener sleutelhangers zijn te krijgen in veel verschillende vormen. Zo heb je auto’s, fietsen, gitaartjes en nog andere vormen. Als je een fietsenwinkel hebt of muziekwinkel is het erg leuk om als relatiegeschenk een sleutelhanger te geven met een vormpje die past bij jouw bedrijf en die ook nog eens werkt als flesopener.

Sleutelhanger met gadget 

Naast een flesopener aan de sleutelhanger zijn er ook andere leuke opties. Zo is het bijvoorbeeld erg leuk als je een bouwbedrijf hebt om sleutelhangers relatiegeschenk te geven met een werkende mini rolmaat eraan. Deze sleutelhanger met mini rolmaat in de vorm van o.a. een vrachtwagen, een huisje en een autoband te vinden. Ook zijn er sleutelhangers met een lampje erin gebouwd. Deze sleutelhangers zijn vaak van plastic of metaal. Sleutelhangers met een lampje zijn erg handig als je iets laat vallen, iets in je tas zoekt of als je in de avond in het donker thuiskomt en het sleutelgat niet kan vinden. Verder heb je ook nog sleutelhangers die dienen als winkelkarmuntje. Als je naar de supermarkt gaat heb je altijd wel je sleutels bij. Als je bent vergeten een muntje mee te nemen voor het winkelkarretje kun je gemakkelijk deze sleutelhanger daarvoor gebruiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *