Op zoek naar een hypotheek?

Op zoek naar een hypotheek?

12 november 2020 0 Door Redactie

Bent u starter? Of bent u voor uw volgende huis opzoek naar een hypotheek? Tegenwoordig zijn er online voldoende opties die u hierbij kunnen ondersteunen.

Persoonlijk advies

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen?” Is dit een vraag die u zichzelf als eens heeft afgevraagd? Bezoek een online adviseur. Hier kunt u bijvoorbeeld al binnen één minuut uw maximale hypotheek berekenen. Zo weet u in welke prijsklasse u woningen kunt gaan zoeken. Daarnaast bieden deze websites ook vaak een vergelijkingstool aan, u kunt dan uw zoekopdracht vergelijken met andere hypotheken. Dit biedt u een mooi overzicht en scheelt veel tijd en geld. Loopt u vast in het proces? Een hypotheekadviseur schiet u dan te hulp. De website koppelt dan een coach aan u en gezamenlijk wordt dan het proces van begin tot eind doorgelopen. Naast een persoonlijke adviseurs zijn er voldoende andere manieren om kennis te vergaren op de website. U kunt onder andere contact opnemen met de klantenservice, dat kunt u doen door te bellen naar het telefoonnummer of u kunt direct chatten met een medewerker. Verder staat er informatie over hun aanpak en kunt u de veel gestelde vragen vinden inclusief antwoord. Al deze mogelijkheden bieden u persoonlijk advies.

Maandlasten berekenen?

Wilt u naast uw hypotheek ook uw andere maandlasten berekenen? Dat kan! Op de website zijn verschillende rekenhulptools aanwezig, waaronder deze. U hoeft dan alleen uw gekozen rentevaste periode, (gewenste) hypotheekvorm, inkomen en de hoogte van u (gewenste) hypotheek in te vullen. De website berekent dan automatisch uw maandlasten voor u! Dit kan u meer zekerheid bieden, wat erg fijn is.