Kies het zekere voor het onzekere

Kies het zekere voor het onzekere

5 juli 2021 0 Door Redactie

Vaak wordt er bij een caravan niet nagedacht om deze te verzekeren, omdat deze aan de auto vastzit is deze automatisch meeverzekerd. Het is dus ook niet verplicht om een extra verzekering af te sluiten voor de caravan. Toch is het in veel gevallen wel goed en verstandig om een extra verzekering voor de caravan te nemen, een caravan verzekeren kan veel onzekerheid wegnemen. De verzekering dekt alleen de schade die je bij anderen veroorzaakt, bij schade die je zelf hebt krijg je niets uitgekeerd. Ben je van plan om toch het zekere voor het onzekere te nemen, dan zijn er nog verschillende soorten verzekeringen waaruit je kunt kiezen.

Verzekeren van een tweedehands caravan

Het verzekeren van een caravan kan zowel voor een nieuwe als voor een gebruikt model, laat je een caravan verzekeren bij avecoverzekeringen.nl ben je er zeker van dat je goed gedekt bent. Ook voor kleine ongelukjes ben je verzekerd, waait er een boom op je caravan dekt de verzekering natuurlijk de schade. Ook wanneer er wordt ingebroken ben je verzekerd, bij schade wordt gebruik gemaakt van een eigen netwerk om snel en netjes de schade weer te herstellen, op deze manier kun je vlot weer gebruik maken van je caravan.

Caravan verzekeren

Heb je een nieuwe caravan?

Wanneer je een nieuwe caravan hebt gekocht, wil je er zeker van zijn dat deze wel goed is verzekerd. Na een lange tijd sparen wil je er natuurlijk wel op een veilige manier van genieten, een nieuwe caravan verzekeren doe je bij avecoverzekeringen.nl. Je caravan is maar liefst acht jaar tegen nieuwwaarde verzekerd, de eerste 5 jaar krijg je het volledige aankoopbedrag terug. De maanden daarna wordt er een afschrijving gehanteerd van 1,5% per maand tot de volledige acht jaar zijn verstreken. Gebeurd er daarna een ongeluk en is je caravan verwoest, dan wordt de dagwaarde gehanteerd +10%.