Hectische tijd na een ongeluk

Hectische tijd na een ongeluk

1 juli 2020 Uit Door Redactie

Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld omdat het zoveel voorkomt in Nederland, een verkeersongeval. Wie kijkt er nog van op als je twee of meerdere auto’s met schade op de weg ziet staan, maar voor de betrokkenen kan het betekenen dat het leven compleet veranderd. Misschien kun je bepaalde handelingen of bewegingen niet meer maken door de klap die je lichaam heeft gehad. Wordt het moeilijker of in het ergste geval onmogelijk om je werk nog uit te voeren.

verkeersongeval

De experts van SAP helpen je verder

In de meeste gevallen ben je er ook niet aan toe geestelijk en lichamelijk om een strijd te voeren voor je recht. Door een ernstig verkeersongeval lijkt even of je geen energie meer hebt, gelukkig komen dan de advocaten van sap om de hoek kijken. Professioneel en gespecialiseerd om letselschade na een ongeval. Jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgt dat iedere zaak groot of klein rechtvaardig behandeld moet worden. Alles wordt netjes voor je op papier gezet met een gestructureerde onderbouwing voor de verzekeraar van de tegenpartij.

verkeersongeval

Wie bepaald wanneer er betaald moet worden?

Uiteraard verloopt alles wat sap advocaten doet via officiële wegen, officiële papieren als een proces verbaal worden gebruikt om de aansprakelijkheid duidelijk te maken na het ongeval. Zijn er geen papieren of bewijzen dan zullen de advocaten een eigen netwerk gebruiken, in de meeste gevallen wordt er dan een verkeersongevallenanalyse gebruikt om te achterhalen wie er aansprakelijk is na het verkeersongeval. Dit moet aangevraagd worden bij de rechtbank, natuurlijk word je ook bij dit complexe geval bijgestaan.