Bespaar geld in 2021

Bespaar geld in 2021

11 november 2020 0 Door Redactie

2021 ingaan met minder vaste lasten per maand? Klinkt als muziek in de oren of niet? Lees de tips en tricks om geld te besparen in 2021.

Zorgverzekering vergelijken

Bekijk eens de vaste lasten van je zorgverzekering. Hier kan je vast en zeker wat geld op besparen. Zorgverkeringen vergelijken is dan een must. Er zijn genoeg websites die door middel van een aantal persoonsgegevens, zoals geboorte datum en postcode, al jouw ideale verzekering kunnen vinden. Verder zijn er dan nog vele aanvullende opties die je kunt aanvinken en deze worden allemaal meegenomen in de uiteindelijke lijst met verzekeringen die goed bij jou passen.

Premies

Er zijn heel veel verschillende verzekeringsmaatschappijen en deze hebben allemaal een andere zorgpremie per maand. Dit kan verschillen van rond de honderd euro tot wel bijna tweehonderd euro, of misschien zelfs wel meer! Het is daarom verstandig om veel informatie op te zoeken, door onder andere vergelijkingswebsites te gebruiken kan dit ervoor zorgen dat je maandelijks geld bespaart. Je bespaart hier bijvoorbeeld al zo twintig euro per maand mee. Met dit geld kun je dan gaan sparen of voor andere doeleinden gebruiken.

Extra’s

Een post waar veel mensen ook geld op kunnen besparen zijn; de extra’s. Ga bijvoorbeeld iets minder vaak uit eten, bowlen of op vakantie. Er zijn vele alternatieven voor deze activiteiten. Kook bijvoorbeeld dingen die je nog nooit hebt gemaakt of hebt gegeten, ga er op uit in de natuur of verzin activiteiten die met een kleiner budget ook nog net zo leuk zijn. Let in 2021 op je geld en bespaar vooral op je kostenpost; zorg!